UddeboFestidalen

Nu har vi börjat sätta degen på jäsning för UddeboFestidalen 2019. Så hör upp, håll koll, spela boll för den 6-9 juni är det dags för byfest.

Vill du vara ett russin eller valnöt i brödet, eller vara med att kavla ut den under solen? Vill du vara med och smaka? Det blir ett flertal fristående scener och aktiviteter. Musik, poesi, dans, teaterimprovisation, föredrag, workshops, mat, fika m.m. Alla är fria att arrangera det de själva vill, men vi ryms under samma parasoll, samma dagar.

Det utlovas alltså en stor och spännande bulle att upptäcka, med gott om tid för trevligt häng och kreativa flöden. Tänk dej; fioler och megafoner i träden, sammetsröda fåtöljer på gräsmattorna, vilsna poeter under broarna, yra orkestrar under korkekarna, smakexplosioner i våra munnar. Vi uppmuntrar alltså å det strängaste till medsmugglade trumpeter, skissblock, schackspel, narrmössor, ansiktsfärger, juicepressar, loppisbord och dylik rekvisita. Alla kan delta på det vis som passar. Vi är Festidalen, Festidalen är vi!

I samarbete med Tranemo Kommun, Studiefrämjandet och föreningarna i Uddebo.

076-01 01 789

Förra årets Festidal:

Se Facebook-eventet här